Medlems utskick sommaren 2024

Hej alla besökare på hemsidan. detta är lite intern info till våra föreningsmedlemmar som vi gör offentlig..Vårt utskickssystem har tyvärr haverierat under våren.Problemet är att undetecknad inte klara av det på rätt sätt.Denna info kommer att även finnas på Facebook,

Undertecknad kommer även att under resten av sommaren kontakta alla på vår Facebook grupp även de som inte är våra medlemmar.vi måste se till att vi blir över 100 st När det gäller Strandskyddsfrågan så pågår det antagligen ett arbete som inte är offentligt, min personliga gissning.Vi arbetar och bevakar en del gamla surdegar så vi är igång fast ni kanske inte ser det..Det mest tråkiga är nog Skaftö och hotell planerna som verkar gå åt hel fel håll.

Ni får ha det under resten av sommaren. Adm Tom

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.